Karaelbistan Şehit Mevlüt Yıldız İlkokulu

Vizyon: Öğretmenlerine , öğrencilerine,velilerine ve tüm personeline güvenen, öğrenme ve öğretme ortamlarını sürekli geliştiren, geleceği şekillendirme sorumluluğu alan ve bu doğrultuda çalışan,çağın teknolojisini en faydalı şekilde kullanabilen, sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunabilen ahlaklı ve dürüst bireyler yetiştirmeyi hedefleyen mensubu olmaktan onur duyulan bir okul olmaktır.

Misyon: Türk milletinin milli, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen,ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, demokratik değerlere saygılı, teknolojiyi yakından takip edebilen ve günlük hayatında kullanabilen, kendine güvenen, ben yerine biz duygusuna sahip olan,bir nesil yetiştirmektir.

Başarılar: okulumuzun geçmişinde il düzeyinde kazanılmış kupalar yine son dönemde ise ilçe düzeyinde kazanılmış kupalar mevcuttur.

Saatler: 09.00-13.50
Isınma: Kalorifer (Kömür)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://karaelbistansehitmevlutyildiz.meb.k12.tr

Adres - KARAELBİSTAN MAH. 21016. SK. KARAELBISTAN ŞEHIT MEVLÜT YILDIZ ILKOKULU BLOK NO 29 ELBİSTAN / KAHRAMANMARAŞ

Yerleşim Yeri - Karaelbistan Mahallesi 21016.Sokak No:29 Elbistan/K.MARAŞ

Ulaşım Belediye Otobüsleri

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine Uzaklık 160 km İlçe Merkezine Uzaklık 3 km